Om förlaget

OM FÖRLAGET

Författarskap


Text & Bild Konsult är namnet på författaren Lars Brinks författarföretag. I företaget ingår allt som ett yrkesmässigt författarskap normalt omfattar. Det betyder till exempel föreläsningar och medverkan vid semiarier och framträdanden i massmedier.


Skolan, på alla nivåer, engagerar ofta Lars Brink. Hans föredrag med bilder om Raoul Wallenberg är mycket uppskattade.

Kontakta gärna oss så sänder vi informationsblad om föreläsningarna, med uppgift om innehåll och kostnader.


En författare har också viss tillgång till de böcker som han/hon har skrivit eller medverkat i (t ex antologier). Det gör att direktförsäljning liksom egenutgivning och antikvarisk verksamhet utgör en del av författarskapet.


Det i författarskapet ingående lilla förlaget har sedan 1990-talet publicerat populärvetenskapliga böcker, bland annat om Raoul Wallenberg och om svensk militärhistoria. De är ibland baserade på genomförda forskningsprojekt.


Lars Brinks hemsida är under uppbyggnad och därför inte åtkomlig just nu. Den kommer att ha adressen: www.larsbrink.se


Förlaget har även publicerat fyra böcker av den prisbelönte dalsländske poeten Karl Karlsson. Två av dem finns ännu i lager. Se "Utgivna böcker".


Antikvariat

 En stor del av försäljningen sker via Bokbörsen, som är en utmärkt kanal för både nya och begagnade böcker. Besök därför gärna Text & Bild Konsults konto på Bokbörsen. Där köper du lätt de utgivna böckerna, till samma pris om direkt via denna hemsida.

Där hittar du också böcker om bland annat militaria, historia, konst, Finland, antropologi, etnologi, skönlitteratur.Klicka här för att besöka Text & Bild Konsult på Bokbörsen.KONTAKT

Använd gärna formuläret till höger för att kontakta förlaget.


Övriga kontaktuppgifter

Text & Bild Konsult

Ör, Torp 7

464 92 Mellerud


070-766 92 92

info@textobild-konsult.com